Előfizetői tartalom

Nagyot esett a Tesla és a Netflix, furcsa mozgásokat láttunk Amerikában

Portfolio
Vegyesen zárták a mai kereskedést az ázsiai tőzsdék, aztán az európai részvénypiacokon mérsékelt emelkedés alakult ki. Idehaza a Molnál szelvényvágás miatt nagy esés volt, az OTP folytatta a menetelését, a Richter is emelkedni tudott az új akvizíciós bejelentés mellett. Az amerikai piacon a többek között a Netflix és a Tesla részvényei nagyot estek a gyorsjelentés után, ami igencsak lehúzta a technológia-túlsúlyos Nasdaq-ot, és az S&P is esett, míg a Dow emelkedni tudott.

2023. július 20. 22:04 Megosztás A zárás is furcsa lett Szokatlanul nagy maradt a különbség zárásra is a három vezető amerikai részvényindex elmozdulásában, mert míg a Dow 0,5%-os pluszban tudott zárni, addig az S&P 0,7%-os csökkenésben, a technológia-túlsúlyos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés