Előfizetői tartalom

Törlik egy magyar cég részvényeit a tőzsdéről

Portfolio
Az MNB 2023. július 31. napjával elrendelte a SET Group Nyrt. részvényeinek tőzsdei terméklistáról történő törlését a nyilvános értékpapír-kibocsátói minőséggel összeegyeztethetetlen jogsértések miatt. A számos korábbi jegybanki intézkedés ellenére a társaság hosszabb idő óta nem tesz eleget a tőzsdei szereplőktől elvárt alapvető tájékoztatási kötelezettségének.

A Magyar Nemzeti Bank a SET Group feletti folyamatos felügyelet keretében most közzétett határozatában megállapította, hogy a kibocsátó a mai napig nem tett eleget az elmúlt négy pénzügyi évre, illetve a 2022. pénzügyi év első félévére vonatkozó jelentései jogszabály szerinti tartalommal történő közzétételi kötelezettségének. Tekintettel arra, hogy a SET Group továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés