Előfizetői tartalom

Megtudtuk, hogy mire készül a Dunaferr új tulajdonosa!

Portfolio
„Most a zöld acél (GREENSTEEL) gyártásra való átállás tervén dolgozunk”, amelyet a közeljövőben bejelentünk, és közben egyetértünk a jelenlegi vezetés és a felszámoló azon szükséges döntésével, ami „a 2. számú kohó ideiglenes leállítását és a kokszoló üzem működésének technológiai minimum szintre csökkentését jelenti” – áll abban a mai, augusztus 11-i keltezésű körlevélben, amelyet az indiai Liberty Steel Group két európai vezetője írt alá és a Portfolio birtokába jutott. Ebben egyúttal nyugtatják is a dolgozókat a Liberty vezetői arról, hogy „az alkalmazottak fizetését finanszírozzuk, és ez továbbra is így lesz, miközben megfelelő átképzési és továbbképzési programokat dolgozunk ki”.

Tényleg leáll a 2. kohó és a kokszoló üzemet is minimálisra visszafogják A Portfolio birtokába jutott az Ajay Aggarwal, a Liberty Steel Group európai elnöke és Sandip Biswas, a Liberty Steel Group csoportszintű befektetési igazgatója, illetve a Liberty Primary Steel & Mining ideiglenes vezérigazgatója által közösen aláírt, pénteki dátumú levél, amelyben a vezetők tájékoztatják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés