Előfizetői tartalom

Megint indul az aggodalom: nem fizetett egy kínai ingatlancég

Portfolio
Két kínai vállalat, a Nacity Property Service Group és a KBC Corp. arról számolt be, hogy nem kapták meg a Zhongrong International Trust Co. lejáró befektetési termékeik kifizetését. Ez a hír tovább növeli a kínai pénzügyi piacon már meglévő feszültséget, amely már így is az ingatlanszektor visszaesésével küzd. A kifizetés elmaradása fokozhatja a Zhongzhi Enterprise Group, a Zhongrong International és számos más tőzsdén jegyzett vállalatot irányító konglomerátum pénzügyi egészségével kapcsolatos aggodalmakat.

A kínai pénzügyi piacon fokozódik a feszültség, mivel a hétvégén két tőzsdén jegyzett vállalat arról számolt be, hogy nem kapták meg a Zhongrong International Trust Co. lejáró befektetési termékeik kifizetéseit. Ez a hír súlyosbíthatja a Zhongrong International és számos más tőzsdén jegyzett vállalatot felügyelő kínai konglomerátum, a Zhongzhi Enterprise Group stabilitásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés