Előfizetői tartalom

Hamarosan döntenek a digitális euróról, ám figyelmeztetés érkezett

Portfolio
Az Európai Unió pénzügyi szolgáltatásokért felelős vezetője, Mairead McGuinness óvatos megközelítést sürgetett a digitális euróról szóló törvénytervezet kapcsán, kijelentve, hogy nem szabad túlságosan sietni, és a jövő júniusi európai választások előtt lépni. Míg az Európai Központi Bank (EKB) októberben dönt a digitális euró kibocsátásáról, McGuinness hangsúlyozta, hogy az új Bizottságnak alaposan meg kell vizsgálnia a kérdést.

Banking Technology 2023 A legforróbb payment trendekről is szó lesz a Portfolio november 7-ei Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Az Európai Unió pénzügyi szolgáltatási biztosa óvatos megközelítést sürgetett a digitális euró bevezetését célzó törvénytervezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés