Előfizetői tartalom

4 milliárd forintért értékesít ingatlant a Rába

Portfolio
A Rába korábban meghirdette közgyűlését, amelyen egy ingatlantranzakcióról is döntenek a részvényesek. Most kiderültek a részletek az ingatlanról, amelynek értékesítése 4 milliárd forinttal növelheti a vállalat eredményét. Ezzel párhuzamosan a cég arról is beszámolt, hogy a 67 000 m2-es győri üzemcsarnok felújítására a tervek szerint több mint 6 milliárd forintot fordítanának. Hazai részvénypiaci befektetésekkel is foglalkozunk a Portfolio Signature Online Klubján.

Mutatjuk, mibe érdemes most befektetni! Meghívott szakértőinkkel arról beszélgetünk, hogy mik most a nagy sztorik a tőkepiacokon, mik a piacnak azon szegmensei, amik már drágák, mik azok, amik még olcsók, miben van most fantázia, hol vannak a kockázatok, és természetesen, hogy mibe érdemes most fektetni? Jön a PORTFOLIO SIGNATURE ONLINE KLUB – Egyedi tartalmak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés