Portfolio signature

Itt a friss brókersorrend: ki a legnagyobb a magyar tőzsdén?

Portfolio
Mérsékelt elmozdulással zárta az októbert a BUX index és a részvénypiaci forgalom is alábbhagyott szeptemberhez képest – derül ki a BÉT ma közzétett havi statisztikájából. A brókercégek közül a Wood megőrizte vezető pozícióját októberben is.

Vegyes hónapot zártak októberben a nemzetközi részvénypiacok: az amerikai és az ázsiai tőzsdék is jelentős ingadozást mutattak. A tendencia elsősorban a monetáris feltételek szigorodására, azon belül is az inflációs nyomással kapcsolatos aggodalmakra, illetve a gazdasági növekedés bizonytalanságára vezethető vissza, emellett a geopolitikai feszültségek is elbizonytalanították a befektetőket.

A magyar tőzsde közel stagnálással zárta a hónapot, szeptember végéhez képest 0,4 százalékot emelkedett a BUX index.

Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader

A részvénypiaci forgalom gyengén alakult szeptemberhez képest, a duplikált forgalom 336,6 milliárd forintot tett ki októberben, ami 36 százalékos visszaesés az előző hónaphoz viszonyítva. Tavaly októberhez képest viszont 30 százalékos a forgalomnövekedés.

Kedves Olvasónk!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább.

Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja most akciósan egy évre 19 900 forint. Választhat havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések