FONTOS Kitart a részvénypiaci rali vagy jön a pofára esés? Így látják a magyar profik
 
Előfizetői tartalom

Nem igaz, hogy az idősek jobban ki vannak téve a csalásoknak

Portfolio
Az ember történelme során mindig volt szervezett bűnözés, a technológia gyors fejlődése miatt azonban most nehéz lépést tartani az online térben történő csalásokkal - hangzott el a Portfolio Banking Technology 2023 konferenciáján. A II/B szekcióban az is kiderült, hogy nemcsak az időseket, hanem a fiatalokat is át lehet verni, illetve szó volt a jövő azonosítási módszereiről is.

A Portfolio Banking Technology 2023 konferenciájának II/B szekciójának  panelbeszélgetésben Nemes Máté, a Mastercard termékfejlesztési menedzsere, Ragó István, a Raiffeisen biztonsági vezetője és Weissmüller Gábor, a Citi vizsgálati vezetője tárgyalta meg a kiberbiztonság aktuális kérdéseit Keleti Arthur moderálásában. Keleti Arthur panelfelvezető előadásában elmondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés