Előfizetői tartalom

Lazítana egy oroszellenes olajszankción Magyarország - Beállt mögé Csehország és Szlovákia

Portfolio
A magyar kormány már nyáron felvetette, hogy el kellene halasztani egy fontos oroszellenes szankció hatályba lépését a Mol pozsonyi finomítójánál, ami az orosz nyersolajból készült feldolgozott termékek csehországi exportját blokkoná december 5-től, és most a cseh miniszterelnök is beállt a szlovákok által is szorgalmazott javaslat támogatása mögé.

Első hivatalos külföldi útján Prágába látogatott az új szlovák miniszterelnök, Robert Fico, és a cseh kollégájával közösen tartott pénteki sajtótájékoztatón Petr Fiala azt mondta a Reuters tudósítása szerint: Megértjük, hogy Szlovákiának időre van szüksége, ezért támogatjuk Szlovákia kérését. Ezzel arra utalt, hogy a jelenleg hatályban lévő uniós oroszellenes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés