Előfizetői tartalom

Betett a reggeli havazás a közlekedésnek, és még csak most jön a java - Piros riasztás is jöhet

Portfolio
A reggeli intenzív havazás problémákat okozott Budapesten a buszok közlekedésében, az országos közutakon ugyanakkor egyelőre nincs fennakadás. A veszély még nem múlt el, csütörtök estig több helyen jelentős mennyiségű ónos eső eshet, akár piros riasztás is jöhet az országos meteorológiai szolgálat közlése szerint.

Az intenzív havazás miatt 17 busz terelve vagy szakaszosan közlekedik a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtök reggel a BKK Info Facebook-oldalon. Az MTI gyűjtése szerint reggel a 16-os autóbusz a Deák Ferenc tér és a Clark Ádám tér között nem közlekedett. A 40-es, a 40B, a 88-as, a 88A, a 140-es, a 140A, a 188-as és a 240-es autóbusz terelve az autópályán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés