Előfizetői tartalom

Megszólalt a szakértő: nem az AI hibázik, hanem mi követünk el baklövést

Portfolio
"Az ember akkor fogja megszeretni a mesterséges intelligenciát, ha látja, hogy mennyit javít az életminőségén" - jelentette ki Tilesch Győrgy neves AI szakértő a az MBH Bank csütörtöki konferenciáján. A rendezvényen szó volt arról is, hogy miért nem kell a technológiát hibáztatni a változásokért, illetve azt is megtudtuk, mi köze a mesterséges intelligenciának a benzinkúton kapható hotdoghoz.

Az MBH Bank hagyományteremtő jelleggel elindította az MBH Corporate Konferenciák elnevezésű programsorozatát. A kezdeményezés célja, hogy olyan vállalati szempontból releváns témákat járjanak körül a bank szakértői és a meghívott szakmai előadók, amelyek jelentős hatással lehetnek az egyes iparágakra és az üzleti világra. Az MBH Bank továbbá olyan szakmai platformot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés