Előfizetői tartalom

Tovább nőtt az AutoWallis, itt vannak a friss számok

Portfolio
Az év első kilenc hónapját tekintve újabb rekordot döntött az AutoWallis, így autóeladásokban és árbevételben már most felülmúlta a tavalyi teljes év teljesítményét. A harmadik negyedévet vizsgálva is erősek a számok, az értékesítés mellett az árbevétel tovább nőtt, valamint az EBITDA és az EBITDA-marzs is javult az egy évvel korábbi szinthez képest.

Közzétette legfrissebb számait az AutoWallis, a harmadik negyedévben a cég autóértékesítése 9,2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi szintet. Ehhez a Nagykereskedelmi üzletág 14,2 százalékos növekedéssel járult hozzá, míg a Kiskereskedelmi üzletágban az eladások 3,6 százalékkal csökkentek a negyedévben. Utóbbi esetében az új gépjárművek értékesítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés