Előfizetői tartalom

Mérsékelt forgalom mellett is emelkedett a BUX novemberben

Portfolio
A mérsékelt forgalom ellenére a november sem múlt el emelkedés nélkül a magyar tőzsdén. A részvények közül ezúttal is az OTP volt a legnépszerűbb, a dobogó alsó két fokára a Mol és a Richter fértek fel. Bevezetések szempontjából is mozgalmas volt az év utolsó előtti hónapja: a Shopper Park Plus, a Biggeorge REIT, valamint az MBH Jelzálogbank is csengetett.

A geopolitikai események, beleértve az energiaválságot és a kelet-európai feszültségeket, tovább bonyolították az európai piaci környezetet, és befolyásolták a befektetési hangulatot. A novemberi hónapban konszolidáció volt felfedezhető, egyrészről azon növekvő előrejelzések hatására, miszerint az amerikai jegybank 2024 első felében csökkenteni fogja a kamatokat. Megemlítendő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés