Előfizetői tartalom

Folyamatos siker és rekordok: vége az idei konferenciaszezonnak a Portfolio Csoportnál

Portfolio
A Portfolio Csoport rendezvénydivíziója, a Portfolio Konferenciák idén is mutatta az irányt a rendezvénypiacon: ezek a gazdasági és iparági események immár megkerülhetetlen és piacvezető programot jelentenek az üzleti életben. Biztos információforrás és szilárd networking lehetőségek várták az ingatlan, agrár, pénzügy, gazdaság, energia, járműipar, KKV, IT területek hazai szereplőit. A Portfolio Csoport februárban ismét jön szakmai rendezvényeivel, hogy a professzionális és üzleti szektornak támpontot adjon ezekben a viharos gazdasági időkben. A rendezvénynaptárat érdemes már most böngészni, hiszen a már most meghirdetett események ebben a pár hétben lesznek a legkedvezőbb jegyáron.

Az üzleti konferenciák 2023-ban is taroltak: számokban és minőségben is! Az üzleti életben biztos kapaszkodót jelentő Portfolio szakmai rendezvények 10 szektorban, 9 országban, ONLINE, HIBRID, vagy klasszikus, HELYSZÍNI konferenciák, klubok vagy kiállítás formájában lettek megrendezve. A Portfolio Konferenciák brand 20 éves piaci jóhíre garantálta a tudást, információt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés