Előfizetői tartalom

Gyűlnek a viharfelhők, nem sikerült jól az év vége a Rábánál

Portfolio
Továbbra is magas költségekkel küzd a Rába, ráadásul a tavalyi év második felére a keresleti oldalon is problémákat tapasztalt a cég. A kettő együttes hatása így beárnyékolja a 2023-as évet, amely alapvetően pozitív felütéssel indult. Különösen a negyedik negyedév húzza lefelé az éves számokat, a vállalat üzemi-, és adózott eredmény szintjén is veszteségről számolt be az év utolsó három hónapjára vonatkozóan.

Nincs könnyű helyzetben a cég Bár az év első fele jól indult a Rába számára, a második hat hónapban, és különösen a negyedik negyedévben ismét kihívásokkal szembesült a vállalat, ami rányomta a bélyegét az eredményekre. Ugyan éves viszonylatban a piaci kereslet jelentős növekedést mutatott szinte valamennyi releváns földrajzi és termék szegmensben, a jövőre vonatkozóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés