Előfizetői tartalom

Digitális biztosítások: egyre többen várják el az összehasonlító elemzéseket

Portfolio
Biztosítás konferenciánk 4. szekciójában „A jövő biztosításkötése: ki a digitalizáció nyertese?” címmel tartott előadást Besnyő Márton, a Netrisk.hu ügyvezető igazgatója. A szakember szerint a biztosítási piacon is egyre nagyobb szerepe van az összehasonlító elemzéseknek: az ügyfél gyors, tiszta döntést szeretne hozni, és az online térben a szakértői összehasonlítás elvégzését várják el.

Besnyő Márton a 30 éves Netrsik.hu vezetője, a társaság 6 országban 10 vezető márkát birtokol, 10 millió ügyfele van, 4 millió szerződést kötnek náluk évente. A biztosítási szektorban az elmúlt években lassabb volt a fejlődés az online térben, ugyanakkor itthon már az utasbiztosítások nagy részét az utazás napján kötik sokan, ebben a szegmensben a szerződések több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés