Előfizetői tartalom

Vesztésre áll az Apple Kínában

Portfolio
Az Apple iPhone-eladásai Kínában 24%-kal csökkentek az év első másfél hónapjában, így a vállalat a negyedik helyre szorult vissza a kínai okostelefon-piacon, míg a Vivo átvette a vezetést az olcsóbb termékekkel célzott piaci stratégiájának köszönhetően. A Huawei közben ismét tör előre, köszönhetően az új Mate 60 Pro modellnek - közölte a Bloomberg.

Az Apple iPhone-eladásai az év első hat hetében 24 százalékkal csökkentek Kínában, ami alapján a vállalat a negyedik helyre szorult vissza az okostelefon-gyártók rangsorában értékesítési volumen szerint - állapította meg a Counterpoint Research. Az egész kínai okostelefon-piac zsugorodik, az időszakban 7 százalékkal estek vissza az eladások, de az iPhone az átlagnál is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés