Előfizetői tartalom

Alaposan lemaradt ma a magyar tőzsde

Portfolio
A jó nemzetközi hangulathoz képest a magyar tőzsde ma is lemaradó volt, a BUX értéke 0,3 százalékkal csökkent, részben technikai tényezők miatt. A fontos papírok közül az OTP és a Richter is már az 50 napos mozgóátlaga alatt kereskedik, és a mai nappal a BUX is zsinórban a harmadik napja zárt az 50 napos mozgó alatt, tehát szemmel láthatóan veszített a lendületéből az elmúlt időszakban a magyar piac.

Ma a BUX-index 0,3 százalékos mínuszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát hosszútávon emelkedő trendről beszélhetünk, viszont a 20 és az 50 napos mozgóátlaga alá került az index, ami rövid- és középtávon eső trendre utal. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés