Portfolio signature

Jöhet az új történelmi csúcs az OTP-nél? És mi lesz a Mollal?

Az elmúlt napokban úgy tűnt, hogy megtorpanhat a rali a magyar tőzsdén, szerdán azonban az OTP vezetésével új csúcsra emelkedett a BUX index. A bankpapír mellett azonban a többi nagypapírban is vannak még kedvező lehetőségek. Éppen ezért megnéztük, hogy mit mutatnak a grafikonok a magyar tőzsde nagyágyúinál, többek között pedig arra a kérdésre is választ kaptunk, hogy melyik most a legalulértékeltebb blue chip a magyar börzén.
Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

BUX

Szerdán a BUX index 1,5 százalékos pluszban, 66 839 ponton zárt, a mostani emelkedéssel pedig új történelmi csúcsra ért a hazai benchmark.

BUX0403

OTP

Az OTP esetében a legfontosabb kérdés az elmúlt napokban az volt, hogy képes lesz-e kitörni az árfolyam a szűkülő háromszögből, melynek alsó határa a 16 500, felső határa pedig a 17 100 forintos szinten volt található.

A kitörés végül a szerdai zárást megelőzően jött össze.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Jöhet az új történelmi csúcs az OTP-nél?
  • Elindulhat végre a Mol rakétája?
  • Melyik a leginkább alulértékelt hazai nagypapír?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés