Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a cégvezér: Kína az elektromos autók után egy másik fronton is lerohanja Európát

Portfolio
A BYD és más kínai gyártók, miután az elektromos személyautók piacán már bizonyítottak Európában, most a teherautók területén is terjeszkedni készülnek, amit a régió egyik vezető tehergépkocsi-gyártójának figyelmeztetése is alátámaszt, mely szerint ezeket a vállalatokat komoly versenytársakként kell kezelni - írta a Bloomberg.

A kínai gyártók, amelyek már sikeresen betörtek az európai elektromosautó-piacra, most a teherautók területén is terjeszkedni kívánnak. Christian Levin, a Volkswagen csoport égisze alá tartozó Scania és Traton tehergépkocsi-márkák vezetője arra figyelmeztet, hogy a régióban terjeszkedő mintegy 25 kínai teherautó- és buszgyártót komoly versenytársnak kell tekinteni, elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés