Portfolio signature

Hol állhat meg a Richter esése?

Portfolio
Kedden csúnyán megütötték a Richtert, az árfolyam pedig több fontos technikai szintet is leszakított. Ezt követően a szerdai kereskedésben is csak egy kisebb felpattanást látunk és jelenleg is egy kulcsfontosságú szinten billeg az árfolyam. Éppen ezért megnéztük, hogy hogyan néz ki a technikai kép a Richter esetében.
Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

Megütötték a Richtert

Kedden a kereskedés egy pontján már 5 százalékos mínuszban is volt a Richter, ezzel pedig a gyógyszergyártó árfolyama január óta nem látott szintre csökkent. Ugyan ezt követően láthattunk egy kisebb felpattanást, de továbbra is egy kulcsfontosságú szinten billeg az árfolyam 9000 forint közelében.

richter0417

Fontos kiemelni, hogy a tegnapi esés hátterében nem vállalatspecifikus esemény állt, ezúttal a nemzetközi hangulat romlása, és a dollár erősödése következtében tovább gyengülő forint bizonytalanította el a befektetőket a hazai piacon.

Mit mondanak az elemzők?

A Refinitiv gyűjtése szerint jelenleg 8 elemző követi a Richtert, közülük:

Kedves Olvasónk!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés