Előfizetői tartalom

Nagyon súlyos dolog derült ki a magyar napelemes pályázatról

Portfolio
A 100%-os támogatási intenzitású napelemes pályázat kifizetései és elszámolásai olyan mértékben húzódnak már, hogy az nemcsak a kivitelező napelemes cégeknek fáj, hanem a pályázó családoknak is. A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség által tragédiaközelinek nevezett helyzet pedig már tovagyűrűző negatív hatással jár más kivitelezőkre is.

A szövetség elérkezettnek látta az időt a helyzet fényében, hogy közérdekű adatigényléssel éljen az illetékes Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium felé a 100%-os napelemes pályázatok feldolgozottságával, kifizetéseivel kapcsolatban. Az RRF 6.2.1-es napelemes pályázat ugyanis már évek óta húzódik. Kapcsolódó cikkünk 2023. 02. 04. Bréking! – Radikálisan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés