Előfizetői tartalom

Fontos módosítást fogadtak el az USA-ban, egy lépéssel közelebb az ethereum ETF

Portfolio
Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) csütörtökön jóváhagyta az ethereum ETF-ek piacra lépését elősegítő szabálymódosítást, ami a bitcoin ETF-ek sikere után újabb mérföldkő a kriptovaluták befektetési eszközként való elismerésében, bár az ethereum árfolyama érdemi reakciót nem mutatott a döntés hatására - közölte a CNBC.

A felügyelet csütörtökön jóváhagyta a Nasdaq, a CBOE és a NYSE kérelmét az ethereum árfolyamához kötött tőzsdén kereskedett alapok bevezetésére, ami lehetővé teszi, hogy a termékek még az idén megkezdjék a kereskedést. Bár az ETF-kibocsátóknak is zöld utat kell kapniuk ahhoz, hogy a termékek elindulhassanak, a csütörtöki jóváhagyás jelentős meglepetésgyőzelem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés