Előfizetői tartalom

Esik az Nvidia részvénye

Portfolio
Nincs egyértelmű irány az amerikai tőzsdéken a nyitás után, a Dow Jones 0,1 százalékkal került feljebb, a S&P 500 0,3 százalékot esett, míg a Nasdaq 0,3 százalékkal került lejjebb. Folytatódik a lejtmenet az Nvidia piacán, jelenleg 3 százalékos mínuszban van az árfolyam.

A Dow Jones komponensei között a következő elmozdulások láthatók. A legjobban a McDonald's és Coca-Cola papírjai teljesítenek, míg a leggyengébben a JP Morgan és Travelers papírjai szerepelnek a mai nyitás után. Dow részvények mai árfolyamváltozása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. $(function(){ try { $("#chart-71437 img").remove(); const chart_71437 = new HorizontalBarChart([{"x":"McDonald's","y":2.3},{"x":"Coca-Cola","y":1.4},{"x":"Cisco","y":1.2},{"x":"Intel","y":1.1},{"x":"Nike","y":0.9},{"x":"Boeing","y":0.7},{"x":"Merck","y":0.6},{"x":"Salesforce","y":0.6},{"x":"Procter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés