Előfizetői tartalom

Zwack: annyiszor állunk fel, ahányszor kell

Portfolio
Interjút adott az Indexnek Zwack Sándor. A beszélgetés során a Zwack Unicum igazgatósági elnöke beszélt a kezdetekről, valamint arról is hogy minek tudható be az, hogy az alapítócsalád 230 éve jelen van a vállalatban. Elmondta, hogy a kulcskérdés megtalálni az egyensúlyt a hagyományok és az innovációk között, emellett pedig a jövőről is szót ejtett.

Zwack Sándor a magyar üzleti környezetről elmondta, hogy nagyon nehéz volt az elmúlt öt év, de ez egész Európára igaz, és nem egy magyar sajátosság. Megtanulták, hogy a fogyasztói bizalom törékeny, és hogy a kereslet gyorsan meginghat. Hozzátette, hogy az időszak során a jó menedzsment felértékelődött, és elmondta, hogy gyors és hatékony döntéseiknek köszönhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés