300 ezres csúcsmobil? 150 ezerért olyat kapsz, hogy lehidalsz

2019. május 15. 16:02    
nyomtatás
 
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia ma már annak, aki felső kategóriás mobiltelefont szeretne venni. Az új iPhone-ok és Samsung Galaxy S-telefonok már 300 ezer forint körüli összegekért mennek, 100 ezer forintért inkább csak középkategóriás készülékeket kapunk. De a kínai prémium telefonok között azért kevesebb pénzből is válogathatunk. Összegyűjtöttük, hogy mennyibe kerülnek most a legújabb prémium telefonok.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Tegnap bemutatta új csúcsmobilját a kínai gyártó, a OnePlus. Bár a prémium gyártók közül az olcsóbb kategóriát képviseli, így is közel 200 ezer forintba kerülhet majd beszerezni a tegnap bemutatott modellek közül a legolcsóbbat.

2019.05.14 21:11 Olyan mobilt villantott a kínai gyártó, amitől sokan elképednek

Amióta az Apple behozta a köztudatba az 1000 dolláros okostelefonokat az iPhone X-szel 2017-ben, azóta többen is "kedvet kaptak hozzá", látványosan drágultak a felső kategóriás okostelefonok. Manapság gyakorlatilag csak középkategóriás készülékhez lehet itthon hozzájutni 100 ezer forint körüli összegekért, a Samsung és az Apple csúcsmodelljei 300 ezer forint környékén kezdődnek, de aki akar, az vehet akár félmilliós telefont is. Kínai prémium mobilt azonban már 200 ezer forint körüli összegekért vásárolhatunk.

Összegyűjtöttük, hogy mennyibe kerülnek jelenleg Európában a legnagyobb gyártók csúcstelefonjai. A Németországban elérhető hivatalos gyártói árakkal számoltunk, a forintos árat pedig a jelenlegi EUR/HUF árfolyammal kalkuláltuk, így kiszűrve a különböző webshopok különböző ajánlatait az összehasonlíthatóság kedvéért. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem biztos, hogy ezek ilyen áron érhetőek el itthon, vagy hogy egyáltalán megvásárolhatók, különösen igaz ez a kínai gyártók készülékeire.

300 ezres csúcsmobil? 150 ezerért olyat kapsz, hogy lehidalsz
Klikk a képre!


A címlapkép forrása: Marlene Awaad/Bloomberg via Getty Images

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium