690 forint osztalékot fizet a Plotinus

2018. május 16. 11:42    
nyomtatás
 
A Plotinus keddi tájékoztatása alapján a vállalat részvényenként 690 forint osztalékot fizet majd ki, a vállalat keddi záróárfolyamával kalkulálva 10,37 százalékos osztalékhozamot nyújtanak a Plotinus papírjai.

Kereskedés Plotinus-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Plotinus kedden arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy a társaság 2018. április 19-i közgyűlésén elfogadott határozat alapján a vállalat részvényenként 690 forint osztalékot fizet ki.

A társaság saját részvényeire eső osztalék mértékével korrigálja a kifizetést, azaz a saját részvények osztalékát az osztalékra jogosult részvényesek között, részvényeik arányában szétosztja. A korrigált részvényenkénti összeget a vállalat 2018. május 24-én határozza meg és teszi közzé a Budapesti Értéktőzsde és a társaság honlapján.

Az osztalékfizetéssel kapcsolatos fontosabb dátumok:

  • 2018. május 30.: A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja
  • 2018. május 24.: A korrigált osztalék összeg közzétételének napja
  • 2018. június 6.: Az Osztalékfizetés kezdőnapja


A Plotinus keddi záróárfolyamával kalkulálva 10,37 százalékos osztalékhozamot nyújtanak a társaság részvényei.

690 forint osztalékot fizet a Plotinus


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Senior portfólió-menedzser
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium