Előfizetői tartalom

A BÉT Mentoring programja keretében nyert támogatást a Gloster

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde és a Pénzügyminisztérium közös, BÉT Mentoring program a Közép-magyarországi régióban című projekt keretében nyert támogatást a Gloster Infokommunikációs Kft. A vállalat a BÉT Mentor Programja keretében, pozitív elbírálást követően támogatáshoz jut a tőzsdei felkészüléshez kapcsolódó költségek finanszírozásában.

A BÉT Mentor Program révén 40 millió forintnyi, 50 százalékos intenzitású, vissza nem térítendő támogatást kapott a Gloster Infokommunikációs Kft. Ezzel a 2018 decembere óta a BÉT Xtend platformon kibocsátóként szereplő Megakrán Nyrt. után második cégként jutott a BÉT és a Pénzügyminisztérium közös, a kis- és középvállalatok tőzsdei megjelenéséhez szükséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés