A BÉT Mentoring programja keretében nyert támogatást a Gloster

2019. június 12. 11:31    
nyomtatás
 
A Budapesti Értéktőzsde és a Pénzügyminisztérium közös, BÉT Mentoring program a Közép-magyarországi régióban című projekt keretében nyert támogatást a Gloster Infokommunikációs Kft. A vállalat a BÉT Mentor Programja keretében, pozitív elbírálást követően támogatáshoz jut a tőzsdei felkészüléshez kapcsolódó költségek finanszírozásában.


A BÉT Mentor Program révén 40 millió forintnyi, 50 százalékos intenzitású, vissza nem térítendő támogatást kapott a Gloster Infokommunikációs Kft. Ezzel a 2018 decembere óta a BÉT Xtend platformon kibocsátóként szereplő Megakrán Nyrt. után második cégként jutott a BÉT és a Pénzügyminisztérium közös, a kis- és középvállalatok tőzsdei megjelenéséhez szükséges, felkészülést segítő támogatásához. Ugyanakkor a Közép-Magyarországi régióban elsőként indult el a vállalat a tőzsdei felkészülés útján.

A Gloster 2002-es alapítása óta tevékenykedik a hazai közepes és nagyvállalati IT szektorban. A cég jelenlegi szolgáltatási köre az informatikai hálózatokra, adatközpontokra, virtualizációra, informatikai biztonsági, valamint kollaborációs megoldásokra összpontosul.

A vállalat 2018-ban jelentkezett a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsdecsoport által szervezett, nemzetközi szinten is kiemelkedő vállalatvezetési, szervezési és finanszírozási képzésbe, az ELITE Programba, később a tőzsde exkluzív kiadványába, az inspiráló magyar középvállalatokat bemutató BÉT50-be is bekerült. A cég a további növekedést akvizíciókon keresztül, illetve a kkv-szektorra specializált platformra, a BÉT Xtendre való belépése révén tervezi.

Rendkívül hálásak vagyunk azért a bizalomért, amelyet a BÉT a vállalkozásunkba fektetett. A támogatás elnyerése visszaigazolás számunkra, hogy jó úton haladunk a céljaink eléréséhez: ahhoz, hogy valóban tőzsdeérett céggé válhassunk, illetve, hogy az akvizíciós terveink sikeres megvalósulása révén tovább növekedhessünk.
- mondta el Szekeres Viktor, a Gloster tulajdonosa.

A BÉT Mentor Programról

A Programot 2017-ben indította el a Budapesti Értéktőzsde. Ennek értelmében a hazai kis- és középvállalatok 2022. év végéig fordulhatnak támogatásért a Budapesti Értéktőzsdéhez az ELITE Program, illetve a tőzsdei megjelenés felkészülési költségeinek teljes vagy részleges támogatása érdekében. A BÉT Mentor Program kifejezetten azon vállalkozásokra fókuszál, amelyek felkészítésüket követően alkalmasak lehetnek a tőzsdei bevezetésre, illetve vonzó befektetési lehetőséget jelenthetnek a hazai intézményi vagy egyéni tőkebefektetők számára.Címkék: bét, vállalatok, xtend

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium