A Lidl is beszáll az autómegosztásba

2018. augusztus 9. 13:42    
nyomtatás
 
Szeptember elején autómegosztó szolgáltatást indít a Lidl, a szolgáltatás kezdetben a diszkontlánc üzleteinek 50 parkolóhelye esetében lesz majd elérhető, Észak-Rajna-Vesztfáliában.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A német diszkontlánc tovább bővíti a cég által kínált szolgáltatások körét, a Lidl a Mazda Carsharinggel és a német vasúttársasággal, a Deutsche Bahnnal közösen autómegosztó szolgáltatást indít. A Lidl által kínált, helyhez kötött autómegosztási szolgáltatás a tesztüzem során 150 autóval indul és a társaság kiválasztott észak-rajna-vesztfáliai üzleteinek 50 parkolóhelye esetében lesz majd elérhető.

A Mazda Carsharing felhasználói mobil applikáció segítségével foglalhatják le az autókat, majd azokat a Lidl parkolóiban található állomásokon vehetik át, és a használat végén ugyanoda is vihetik azokat vissza. Az autómegosztó szolgáltatás része lesz a Deutsche Bahn Flinkster autómegosztó hálózatának is, ennek következtében a Flinkster felhasználói is foglalhatnak és bérelhetnek autókat a Lidl parkolóiban. A szolgáltatás keretében számos autó lesz elérhető a Mazda kínálatából, beleértve többek között a CX-3 crossovert és az MX-5 roadstert is.

(Autobild)

Címlapkép forrása: Shutterstock

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium