A Magyar Telekom saját részvényeket adott át

2018. május 16. 16:33    
nyomtatás
 
Szerdán két bejelentést is tett a Magyar Telekom, a társaság ösztönzési rendszerének működtetése miatt 5,075 millió darab saját részvényt adott át a munkavállalói résztulajdonosi program szervezet részére. Mindemellett a Telekom ismét saját részvényeket vásárolt, amelyet a vállalat a saját ösztönzési rendszerének működtetésével indokolt.

Kereskedés Magyar Telekom-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Magyar Telekom szerdán bejelentette, hogy a 2018. március 28-án közzétett javadalmazási politikán alapuló ösztönzési rendszer működtetése miatt 2018. május 16-án 5 075 451 darab saját részvényt adott át a munkavállalói résztulajdonosi program szervezet (MRP szervezet) részére. A tranzakciót követően a társaság tulajdonában lévő Magyar Telekom részvények állománya 457 766 darabra csökkent.

  • A Magyar Telekom szerdán mindemellett azt is bejelentette, hogy május 15-én a Budapesti Értéktőzsdén 175 600 darab Magyar Telekom törzsrészvényt vásárolt, 425 forint/darab átlagáron.
  • A társaság a lépést a 2018. március 28-án közzétett bejelentésében említett új javadalmazási politikán alapuló ösztönzési rendszer működtetésével indokolta.
  • A tranzakció után a Magyar Telekom tulajdonában lévő saját részvények állománya 633 366 darabra emelkedett.

A Magyar Telekom saját részvényeket adott át


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium