Előfizetői tartalom

A sportág, amit már a befektetők sem hagyhatnak figyelmen kívül

Portfolio
A videójátékok és az e-sport népszerűsége folyamatosan növekszik, egyes becslések szerint az e-sportok nézettsége hamarosan túlszárnyalhatja a hagyományos sportesemények nézettségét, mindez új befektetési lehetőségeket is teremt, a MarketWatch munkatársa az e-sport iparág kínálta vonzó befektetések közül emelte ki az 5 legizgalmasabbat.

A jólfizetett sportolókról és a sportesemények szurkolóiról kialakult képet a videójáték-versenyek és az e-sport térnyerése alapjaiban változhatja meg, az Activate technológiai tanácsadó cég becslése szerint az e-sportok világszerte 250 millió főt meghaladó nézettséggel rendelkeznek, és egyes becslések szerint az e-sportok nézettsége a közeljövőben túlszárnyalhatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés