A tökéletes program Valentin napra! - Portfolio szeminárium

2018. február 14. 09:40    
nyomtatás
 
Ma van Valentin nap, mely sokak számára az év legszebb napja. Mások inkább a vakbélgyulladás világnapjához, vagy egy hüvelygomba fesztiválhoz érzik hasonlatosnak. Kicsit hasonlít a szituáció a tőzsdéhez, ahol mindig, minden szituációban egyszerre van jelen a vevő és az eladó. Akármelyik oldalon is állsz, szemináriumunk mindenki számára hasznos időtöltés a mai délutánra.


Előadásunkon profi előadónk segítségével vételi és eladási zónákat határozol meg a grafikonon, miközben izgalmas tőzsdei kalandozáson veszel részt.

További részletek és jelentkezés a szemináriumra

A siker eléréshez hasznunkra válnak az alábbi szabályok:
Minden fejben dől el, minden kereskedő maga okozza azt az eredményt, amit a piacoktól kap
Legyen kereskedési célunk, amit majd pozíció méretezés segítségével érünk el
A kereskedés nem más, mint játék a valószínűségekkel: olyan beszállót keresünk, ahol kis kockázatért cserébe nagyobb hozamot várhatunkAmi a valószínűségeket illeti, az esélyeket mindenki a saját oldalára állíthatja a technikai szintek azonosításával és a piaci trendek követésével. Profi trader oktatónk bemutat néhány nyereséges trendkövető stratégiát.
Előadásunkon mellőzzük a tankönyvszerű mellébeszélést, aktuális piaci környezetben kutatunk olyan beszállási lehetőségek után, ahol a valószínűségek a mi oldalunkon állnak.

Időpont: 2018. február 14. 17:30
Helyszín: Bokor u. 23-25 Irodaház, 1037 Budapest

További részletek és jelentkezés a szemináriumra

Ha érdekel a tőzsde, és szeretnéd meglovagolni a 2018-as év tőzsdei hullámait, ajánljuk figyelmedbe A Sikeres Kereskedő című könyvet.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium