Bennfentes részvényeladás az AutoWallisnál

2019. augusztus 6. 09:29  english version   
nyomtatás
 
Tegnap piaczárást követően tájékoztatta az AutoWallis a Budapesti Értéktőzsdét.Andrew John Prest, a Társaság igazgatósági tagja tőzsdén kívüli ügylet keretében az OTP Bank Nyrt-nek mint befektetési szolgáltatónak adott megbízással 84.388 db AutoWallis törzsrészvényt értékesített. A tranzakció átlagárfolyama 118,50 Ft volt. Ez alapján közel 10 millió forint értékben adott el a társaság vezetője.

Az ügyletet követően Andrew John Prest tulajdonrésze a Társaságban 15.709.404 db törzsrészvényből áll, mely az összes részvény 5,81%-a.

A társaság papírja jelenleg 1,3%-os esésben tartózkodik, idén egyelőre 0% körüli teljesítményt tudott eddig felmutatni.

Bennfentes részvényeladás az AutoWallisnál

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium