Új rendszám jöhet már idén

2019. február 11. 08:37    
nyomtatás
 
Már idén, rekordgyorsasággal új betűvel kezdődhetnek az új rendszámok, ezt a Belügyminisztérium is megerősítette - írja a Vezess.hu.


A Belügyminisztérium várakozásai szerint még az idén megkezdődik az S betűvel kezdődő rendszámok kiadása

árulta el a Belügyminisztérium. A lap szerint azért fogynak gyorsan a betűk, mert tavaly 155 ezer darab használtan behozott autóval rekordot döntött a szürke import, ezen felül 159 ezer vadonatúj személy-, és kisteherautót is forgalomba állítottak 2018-ban, és az új-autó értékesítés is szárnyalt.

Az R betűs rendszámok mindössze 15-16 hónap alatt kifuthatnak, miközben az elmúlt 15évben volt olyan is, amikor egy betű közel 4 évig kitartott. 2026 környékére a jelenlegi rendszer teljesen kifuthat, a 3 betű 3 szám rendszám-rendszer helyett újat kell majd bevezetni. felvetődött már a terület alapú rendszám ötlete, ami elterjedtnek számít Európában.

2019.02.04 14:30 Eszeveszett módon pöröghet a magyar autópiac, ha ez a jóslat valóra válik

Új rendszám jöhet már idén

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium