Az olasz autóiparban is zavart okoz Cristiano Ronaldo átigazolása

2018. július 12. 19:45    
nyomtatás
 
A Fiat dolgozói nem veszik fel a munkát, ezzel tiltakoznak az ellen, hogy a Juventus 105 millió eurót fizetett a Real Madridnak a portugál sztárjáért - írja a hvg.hu.


Az Unione Sindacale di Base bejelentette, hogy a Melfiben található gyárban vasárnap este 10 órától kedden délután 6-ig beszüntetik a munkát, mivel elfogadhatatlannak tartják, hogy Cristiano Ronaldo átigazolási díjának egy részét az Exor nevű cég állja, amely a Juventus, a Fiat Chrysler Automobiles és a CNH Industrial tulajdonosa is.

Közleményükben azt írták, hogy míg a munkások és a családjaik egyre inkább megszorítják a derékszíjat, a cég úgy dönt, hogy ennyi pénzt fordít egyetlen emberre. Az érdekképviselet szerint a vállalatnak sokkal inkább új autómodellek fejlesztésébe kellene fektetnie.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Új rendszerben kell számlaadatokat küldeni a NAV-nak (x)

Ingyenes számlázó program is segíti a vállalkozásokat. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium