Az OTP és a Mol grafikonja is egyre izgalmasabb

2018. augusztus 13. 06:55    
nyomtatás
 
Pénteken a vártnál kedvezőbb gyorsjelentés ellenére is hatalmasat esett az OTP, mindemellett a Mol technikai képe is egyre izgalmasabban fest, megnéztük, hogy a hazai blue chipek grafikonjai alapján mire érdemes figyelni az előttünk álló héten folyamán.

Kereskedés Magyar Telekom-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

OTP


Izgalmas hetet tudhat maga mögött az OTP, és könnyen lehet, hogy ismét mozgalmas napok elé nézhet az OTP, a bankpapír a hét első felében sikerrel küzdötte le a 10 580 forint közelében található ellenállást, majd az árfolyam új lokális csúcsra emelkedett, pénteken azonban az eladók kerekedtek felül és az OTP a vártnál kedvezőbb második negyedéves gyorsjelentés ellenére is hatalmasat esett. Amennyiben a lejtmenet folytatódik, az első kiemelt támaszt a 10 000 forintos szint jelenti majd. Felfelé mindemellett a 10 580 - 10 700-as ellenállási zóna tornyosul majd a vevők előtt.

Az OTP és a Mol grafikonja is egyre izgalmasabb


Mol


Az olajvállalat befektetői sem unatkoztak az elmúlt hét folyamán, bár a hetet a Mol emelkedéssel indította, azonban a papír a csökkenő csatorna felső trendvonaláról lefordult, és a hét második felében már az eladók diktálták az ütemet. A részvény ezzel visszatért a korábbi emelkedő háromszögbe, amennyiben az esés folytatódik, a következő támaszt a háromszög alsó szára jelenti, 2675 közelében, majd a következő megállót a csökkenő csatorna alsó trendvonala jelentené a későbbiekben, 2470-nél. Ellenállást pedig a háromszög felső szára jelent, 2785 közelében, majd efelett ismét a csökkenő csatorna felső trendvonala felé fordulhatna a vevők figyelme, 2875 forintnál.

Az OTP és a Mol grafikonja is egyre izgalmasabb


Richter


A gyógyszergyártó papírjainak egyelőre nem sikerül kitörnie az év eleje irányadó csökkenő csatornából, az 5225-5200-as zónában elakadt az emelkedés. Így míg a későbbiekben a csökkenő csatorna felső trendvonala kiemelt ellenállásként funkcionál, lefelé az első fontos támaszt az 5000 forintos szint jelenti majd a részvény számára.

Az OTP és a Mol grafikonja is egyre izgalmasabb


Magyar Telekom


A hét első felében jelentős emelkedést produkált a Magyar Telekom, a papír csütörtökön azonban nagyot esett, miután a 418 ellenállás közelébe megérkezve elfogyott a vevők ereje. A részvény továbbra is a csökkenő csatornában tartozik, és amennyiben a későbbiek folyamán is az eladók mutatják az utat a részvény számára, lefelé első körben a 400-as szint, majd alatta a kiemelt 380-as támasz állhat a befektetői fókusz középpontjában. Felfelé a 418-as szint jelenti az első fontos ellenállást, majd ezt követően az egyelőre távolinak tűnő, csökkenő csatorna felső trendvonalára figyelhetnek a piaci szereplők.

Az OTP és a Mol grafikonja is egyre izgalmasabb

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium