Előfizetői tartalom

Beválhat Putyin terve, kétszer annyi autót adhatnak el Oroszországban

MTI
|
Portfolio
2017-hez képest Oroszországban akár a duplájára is nőhet az eladott új autók száma 2025-re - véli a legnagyobb orosz járműgyártó, a LADA autókat is készítő Avtovaz. A társaság várakozásai szerint az orosz piacon tavaly eladott 1,6 millió új autó után 2025-re az évi 2,5-3,1 millióra bővülhet az értékesített új gépjárművek száma.

Az Avtovaz várakozásai szerint az orosz piacon tavaly eladott 1,6 millió új autó után 2025-re az évi 2,5-3,1 millióra bővülhet az értékesített új autók száma, míg az idei évre 1,7-1,8 millió új autó eladásával számol az Avtovaz. A társaság szerint további bizakodásra adhat okot, hogy az orosz állam támogatni kívánja az autógyártás felfuttatását. Oroszországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés