Előfizetői tartalom

Hatalmas indulatokat váltott ki: szigorítják a zöld rendszám használatát

Portfolio
A kibocsátott szennyező anyag mennyisége alapján lenne érdemes szabályozni, hogy melyik autó jusson zöld rendszámhoz a Magyar Elektromobilitás Szövetség javaslata szerint. A környezetkímélő közlekedést ösztönző szabályozásra módosítás vár a közeljövőben, de a szakma szerint nem volna célszerű pusztán a járműben található technológia alapján regulázni - írja a Magyar Idők.

A lap értesülése szerint módosítás előtt áll a zöld rendszámokról szóló jogszabály, elsősorban a plug-in hibrid technológiájú modellek tulajdonosai számíthatnak szigorításra. A jogszabályalkotó kiigazítaná a technológiai alapú szabályozásból fakadó vélt és valós anomáliákat és új alapokra helyezné az előírást. A Magyar Időknek nyilatkozó Ungár János...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés