Előfizetői tartalom

Itt a képes lista az autókról, amikre az Orbán-kormány ingyen milliókat fog adni

Portfolio
Több új és konkrét intézkedéssel kedveskedett évértékelőjén Orbán Viktor a családoknak. Az egyik ilyen az újautó vásárlást tervező nagycsaládosoknak s. Most megmutatjuk, milyen modellekre lehet érvényes a 2,5 millió forintos állami támogatás. Nem csak tipikus családi autók vannak a Portfolio által összegyűjtött széles palettán, sőt.

BejelentésekHétpontos programot ismertetett a miniszterelnök vasárnapi beszédében. Az újabb családtámogató lépésektől a kormány azt várja, hogy a családok több gyermeket vállalnak, és végső soron javul a demográfiai helyzet. A hét intézkedés közül leginkább a nagycsaládosok autóvásárlási programja lóg ki, ha az intézkedéseket a gyermekvállalást ösztönző szempontból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés