Előfizetői tartalom

Csendes kereskedés, kis bukóval

Portfolio
Néhány nagy cég gyengébb gazdálkodási eredménye, valamint a kereskedelmi háborúval kapcsolatos aggodalmak fogták vissza a befektetői hangulatot ma az amerikai tőzsdéken. A Dow Jones (-0,18%) és az S&P 500 (-0,03%) részvényindexek kis mértékben estek, a technológiai papírokat tömörítő Nasdaq (+0,09%) az egész napi stagnálás után végül kis pluszban zárt.

A Disney és a Snap második negyedéves jelentései elmaradtak a várakozásoktól, ezzel magyarázható leginkább, hogy a csúcsközelben tartózkodó részvényindexek ma nem emelkedtek tovább. A Disney részvények árfolyama több, mint 2%-ot esett a kereskedésben. A hangulaton bizonyára nem javított, hogy az Egyesült Államok újabb szankciókat jelentett be Oroszországgal szemben,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés