Előfizetői tartalom

Dübörög az üzlet a Masterplastnál (2.)

Portfolio
Továbbra is kedvező az iparági környezet a Masterplast számára, az építőipar még mindig erős a legnagyobb piacán, Magyarországon - derül ki a társaság ma reggel közzétett gyorsjelentéséből. Az építőipari anyagokat gyártó cég bevétele egyszámjegyű ütemben nőtt az április-júniusi negyedévben az előző év azonos időszakához képest. Eredményszinten viszont (részben a saját gyártásnak köszönhetően) 10 százalék feletti bővülésről számolt be a társaság, ezzel a második negyedévben megfelelve annak a hosszabb távú menedzsment célnak, hogy az árbevételt meghaladó mértékben növekedjen az adózott eredmény. Az év hátralévő részében fennmaradhat a pozitív iparági környezet és egyébként is egy szezonálisan erősebb időszak következik - közölte a cég.

A bevételekTovábbra is kedvez az iparági környezet a Masterplastnak. 2019 második negyedévében jellemzően pozitív tendenciákat tapasztalt a csoport mind az új lakás, mind pedig a cég számára kiemelt jelentőségű felújítási piacokon. A cég bevétele 6 százalékkal nőtt a negyedévben az előző év azonos időszakához képest, miután a két legnagyobb súlyú piacán, Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés