Dupla annyit fizet mezszállítóként az Adidas az Arsenálnak, mint a Puma

2018. október 9. 12:44    
nyomtatás
 
Az Adidas váltja a Pumát az Arsenal mezszállítójaként. Az Adidas dupla annyit, évente 60 millió fontot fizet az Arsenálnak, mint a Puma, a hírre az Adidas árfolyama esett, a Pumáé emelkedett.


Kereskedés Adidas-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • A londoni futballklub, az Arsenal a szezon végén a Pumáról az Adidasra cseréli a mezszállítóját. Az Adidas 5 éven keresztül évente 60 millió fontot fizet majd az Arsenálnak, ami duplája annak, amit a Puma fizetett az angol csapatnak.
  • Az Adidas befektetői nem örülnek a hírnek, az árfolyam már 2,5 százalék mínuszban áll, amivel a leggyengébb komponen a DAX-ban.

Dupla annyit fizet mezszállítóként az Adidas az Arsenálnak, mint a Puma


  • Az eséshez a bejelentés mellett az is hozzájárult, hogy az Adidas grafikonján elesett a 205 euró körül húzódó szint, onnan gyorsan 201 euróig esett az árfolyam.
  • Az Adidas részvényeit 19 elemző vételre, 15 tartásra, 2 pedig eladásra ajánlja. A célárak átlaga 221 euró, ami 10 százalékkal magasabb, mint a jelenlegi árfolyam.

Dupla annyit fizet mezszállítóként az Adidas az Arsenálnak, mint a Puma


  • A Puma befektetői inkább örülnek a hírnek, a német sportszergyártó árfolyama már 3 százalék pluszban is állt, jelenleg 1,8 százalékot emelkedik a Puma.

Dupla annyit fizet mezszállítóként az Adidas az Arsenálnak, mint a Puma

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Egy év alatt több mint 200 új munkatárs a pécsi Hauniban (x)

Története legnagyobb létszámbővítését hajtotta végre a gépgyár. 

Hatvan milliárdból fejleszthetnek a hazai kkv-k (x)

Ingyen hitel a kisvállalkozások versenyképességének fejlesztésére. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium