Előfizetői tartalom

E-útdíj: korábbi pályázók állnak a kis magyar cég mögött?

Portfolio
Az eredeti pályázók közül a kínai CITCC és a Synergon is részt vállalhat a megtett úttal arányos elektronikus útdíjrendszer kivitelezésében, a tendernyertes magyar kisvállalkozás, az i-Cell ugyanis korábbi partnere a cégeknek - írja a Napi Gazdaság. A technikai megoldást tekintve egy egyszerűbb rendszert építhetnek ki, amely a jelenlegi matricás rendszer kiegészítése lehet.

A Synergon és a CITCC újra beszállhat a kivitelezésbe? A kínai CITCC (China International Telecommunication Construction Corporation) és a Synergon is képbe kerülhet a Napi Gazdaság feltételezései szerint az új e-útdíj tenderen, ugyanis a pályázatot elnyerő 21 fős magyar kisvállalkozás az eredeti felállásban az utóbbi cégek partnere volt. A Synergon és az i-Cell nem kommentálta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés