Eladják a Nat Geo televíziós adót

2017. december 5. 19:39    
nyomtatás
 
Már a jövő héten bejelentheti a két nagy amerikai médiaóriás, a Disney és a Fox a hatalmas ügyletet, amiről már egy ideje pletykáltak a piacokon. A Disney állítólag megvenné a Fox egyes eszközeit és ez nem is kis tranzakció lenne, hiszen több mint 60 milliárd dollárt érhetnek a Fox érdekeltségei.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A Disney tárgyalásokat folytat Rupert Murdoch cégével a filmstúdió-és televíziós produkciós eszközök megvásárlásáról, aminek értéke 60 milliárd dollár körül lehet. A 21st Century Foxnak így a hírcsatornája és a sportcsatornája maradhat meg, megválna többek között a Nat Geo-tól, illetve a Sky-és a Hulu-részesedésétől.

A Fox közben tárgyal a Comcasttal is, de a Disney-vel jobban közelednek az álláspontok. Jelen állás szerint a Fox részvényesei Disney-részvényeket kapnának a tranzakció keretein belül.

A Fox részvényei 3 százalékot emelkedtek a hírre a mai kereskedésben, a Disney viszont 2 százalékot esett.

Eladják a Nat Geo televíziós adót


(CNBC)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Jó üzemanyag kell a gondtalan téli autózáshoz (x)

Érdemes a szokásosnál is több gondot fordítani a minőségre. 

A munkaerő megtartása az új toborzás (x)

Interjú Mészáros Anitával, az Intrum Justitia HR vezetőjével. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium