Előfizetői tartalom

Elsőként a Wells Fargo jelentett az amerikai bankok közül (2.)

Portfolio
Az elemzői várakozásokat valamivel meghaladó gyorsjelentést tett közzé a Wells Fargo. Az amerikai bank egy részvényre jutó eredménye a várt 89 centtel szemben 91 cent lett, bevétele pedig a várt 21,29 milliárd dollárral szemben 21,9 milliárd dolláros szinten alakult a negyedik negyedévben. A társaság nettó eredménye 5,1 milliárd dollár, ami 24%-kal múlja felül az egy évvel korábbit. A részvények árfolyama a nyitás előtti kereskedésben egyelőre 0,6%-os mínuszban tartózkodik.

Főbb részletek: - Csökkent a bank céltartalék-képzése - Nőtt a bank jelzáloghitelezéshez kapcsolódó díjbevétele - A korábban bejelentettnek megfelelően 644 millió dolláros ráfordítása keletkezett a banknak a jelzáloghitelekhez kapcsolódó kártalanítási folyamatban.Kapcsolódó cikkünk2013.01.07Óriási bírságot fizethet több amerikai jelzáloghitelező A Wells Fargo...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés