FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Emberemlékezet óta nem volt ilyen alacsony a Richter profitja

Portfolio
Kedden tette közzé a 2017-es üzleti évre vonatkozó konszolidált éves beszámolóját a Richter. A gyógyszergyártó februárban jelentős, 42 milliárd forintos leírást jelentett be, amelyre a társaság készítményével, az Esmyával kapcsolatos bevételkiesés negatív hatásai indokoltak. A jelentős mértékű értékvesztés hatására a 2017-es auditált számok lefelé módosultak, a Richter alacsonyabb üzemi eredményről és adózott eredményről számolt be.

A Richter az eredetileg február 8-ára tervezett negyedik negyedéves, és egész éves számait február 12-én tette közzé, de a gyógyszergyártó fontos készítményével, az Esmyával kapcsolatos vizsgálat miatt módosítottak a gyorsjelentés időpontján. A gyorsjelentés közzététele után a gyógyszergyártó jelentős, 42 milliárd forintos értékvesztést jelentett be, amelyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés