Előfizetői tartalom

A lovak gyorsítása helyett fel kell találni az autót

Portfolio
Drámai átalakuláson megy át az energia világa; az eddig uralkodó, rendkívül egyszerű, tradicionális szisztéma -, amelyben megtermeljük az energiát, majd különféle utakon eljuttatjuk az ügyfelekhez - helyén egy teljesen új világ épül. Az ügyfelek egy része szeretné már saját magát ellátni energiával, személyre szabott, egyszerű és jövőbe mutató megoldásokra vágynak, ugyanakkor továbbra is létezik az az elvárás, hogy az ellátás legyen ugyanolyan biztonságos, sőt még stabilabb, mint a múltban. Az E.ON stratégiája az, hogy az energiahálózatok és az ügyfélmegoldások fejlesztésére fókuszál, amelynek érdekében akár átstrukturálja a magyarországi beruházásokat és ahol szükséges, emeli azokat a következő években - mondta Kiss Attila, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója a Portfolio-nak.

Mit jelent konkrétan az átalakulás az E.ON számára, hogyan vesz benne részt a társaságuk? Arra törekszünk, hogy az energiahálózatot a legújabb okostechnológiákkal olyan irányba fejlesszük, hogy az úgymond "jövőképes" legyen, továbbá úgy, hogy az átalakulás ne menjen az ellátásbiztonság rovására. Konkrétan ez azt jelenti, hogy például az ügyfelek okosotthonait is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés