Felülvizsgálat alatt tartja a PannErgy-célárat az OTP

2019. április 17. 12:40    
nyomtatás
 
Továbbra is felülvizsgálat alatt tartja a PannErgy-részvényre vonatkozó ajánlását az OTP Research, miután a társaság április 12-i éves közgyűlése határozatképtelen volt.

Kereskedés Pannergy-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Az elemzés felhívja a figyelmet arra, hogy a PannErgy friss, első negyedéves termelési jelentése "nagyon erőteljes számokat" tartalmaz a győri projekt termelésének növekedése, illetve a kedvező időjárási körülmények miatt.

A PannErgy által értékesített hőmennyiség 2019. első negyedévben 8,7%-kal magasabb volt 2018 hasonló időszakához képest - áll a termelési jelentésben.

Az OTP 2019 januárjában 1072 forintról 1090 forintra emelte a PannErgy-részvényre vonatkozó célárát.

A mostani elemzésében a bank elemzői a pozitívumok kiemelése mellett a társaság gazdasági aktivitásának potenciális kockázatairól is szólnak, ezeket szerintük a hatósági ár, az esetleges szélsőséges időjárási események, az új győri koncessziós projekt, a kereslet esetleges csökkenése, illetve bizonyos működési rizikók jelentik.

A PannErgy megismételt közgyűlésére változatlan napirendi pontokkal, április 26-án, 9 órakor kerül sor.

A PannErgy részvényének árfolyama szerda kora délután fél százalék közeli gyengüléssel 700 forint körül áll.

Felülvizsgálat alatt tartja a PannErgy-célárat az OTP(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium