Közvilágításban erősít az állami közműcég

2019. április 15. 14:51    
nyomtatás
 
Az NKM bővítette tervezői, kivitelezői, üzemeltetői kapacitásait; a WATT-ETA Kft. akvizíciója lehetővé teszi a társaság - stratégiájának megfelelő - áramhálózati és közvilágítási képességeinek és kapacitásainak fejlesztését.


A társaság új neve NKM Watt Eta Hálózati és Közvilágítási Szolgáltató Kft. (NKM Watt Eta Kft.), a társaság új ügyvezetője Anger Ottó Béla, az NKM hálózati szolgáltatások igazgatója, 20 évnyi iparági műszaki, pénzügyi, kereskedelmi tapasztalattal. A már új - NKM Watt Eta Kft. - néven működő cég 100%-os üzletrésze megvásárlására vonatkozó ügyletet sikeresen lezárták.

Az eredeti cég 1996-ban alakult mérnöki vállalkozás, tevékenységi köre és szakmai bázisa folyamatosan bővült az évtizedek során, szolgáltatásaihoz az ország egész területén hozzájuthatnak ügyfelei. A társaság 50 tapasztalt és képzett munkavállalót foglalkoztat, akikre közlése szerint az NKM hosszú távon számít.

Az NKM jelenlegi infrastrukturális tevékenységei magukban foglalják - többek között - az áramhálózati tervezés, áramhálózati kivitelezés, áramhálózati üzemeltetés valamint közvilágítási tervezés, közvilágítási üzemeltetés, közvilágítási fejlesztés tevékenységeket.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium